5% rabatt på ditt første kjøp!

@

Kjøps- Og Leveringsbetingelser

Leveringsinformasjon 
Leveransen din sendes diskré og fraktfritt som brev eller pakke fra lageret vårt i Bromma (Stockholm, Sverige). Leveringstiden er vanligvis tre arbeidsdager. 

Hva innebærer “diskré�?? 
Verken avsender eller emballasje avslører at du har kjøpt kondomer. Det står heller ikke noe avslørende på kontoutskriften din hvis du betaler med kort. Enten du velger faktura eller kort, pakkes ordren din samme dag. Dette gjelder bestillinger som foretas før 15.00 på hverdager. Ta kontakt hvis du ikke mottar varen innen vanlig leveringstid, så undersøker vi saken så raskt som mulig. 

Alle bestillinger leveres alltid diskré. Det er ikke noe på emballasjen som avslører innholdet, og det står ikke noe på pakken som har med kondomer å gjøre. Vi bruker vanligvis Posten Sverige AB til levering av bestillinger. 

Bestillingsbetingelser 
Ved bestilling registreres tidspunkt og IP-adressen til datamaskinen. Falske bestillinger som påvirker andre privatpersoner blir politianmeldt (overlast). En bestilling er bindende. Betalingsbetingelser Hos Kondomkungen betales varene via faktura, med kort eller via direkte bankbetaling. Ved betaling via faktura, mottar du en faktura (OCR-giro) med 14 dagers betalingsfrist per e-post. Den første dagen regnes fra dagen da du la inn bestillingen. 
Vi bruker Klarna som leverandøren av kassen vår. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna når siden med kassen er lastet opp, for at Klarna skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.
Informasjon om fakturaen din finner du på www.klarna.no. Ved forsinket betaling kan et lovfestet purregebyr belastes. 

Uavhentede forsendelser 
Uavhentede forsendelser debiteres med 150 kroner. Dette gjør vi for å dekke frakt og håndteringskostnader i forbindelse med ordren. Vi tilbyr én ny utsendelse kostnadsfritt, men da må vi få en bekreftelse på dette umiddelbart etter at du har mottatt returmeldingen. Legg ved adresseopplysningene dine for sikkerhets skyld. 

Åpent kjøp/returrett 
Du har åpent kjøp på alle produkter i 14 dager. Dette gjelder kun når emballasjen er uåpnet. Hvis du har foretatt et kjøp du angrer på, sender du det tilbake og gir oss beskjed om at det er på vei. Uavhentede forsendelser regnes ifølge loven ikke som åpent kjøp. 

Her finner du lageret vårt: 
Kondomkongen c/o Bonnevier Healthcare AB, Linta gårdsväg 5, 16874 Bromma, Sverige. Ikke glem porto på forsendelse. Eventuelle kostnader for ordren utenom produktkostnadene, refunderes ikke. 

Restnoteringer/erstatningsprodukter 
Vi forbeholder oss retten til å sende erstatningsprodukter med samme eller høyere verdi hvis en kunde har bestilt en vare som er sluttsolgt fra lageret (restnotert). Du kan selvsagt returnere dem kostnadsfritt i ettertid hvis du ikke er fornøyd. 

Siste forbruksdag/kondomer 
Vi skriver siste forbruksdag på produktsiden hvis kondomet har en gjenværende holdbarhet som er under fire måneder (vi regner med at man ikke kjøper kondomer for mer enn fire måneders forbruk per gang). Kontakt oss hvis du vil ha detaljert informasjon om et bestemt produkt. Husk: Selv om et kondom har en oppgitt holdbarhet på 4 år fra begynnelsen av, betyr det ikke at det er av dårligere kvalitet når det er ett år igjen. Det fungerer nøyaktig like bra til utløpsdatoen. 

Bulk kontra forbrukerpakning 
Vi selger kondomer både i såkalt bulk (både i mindre pakke og storpakke) og i forbrukerpakning. Hvis du er usikker på hva som er inkludert, viser produktbildene hva du får. Bulkkondomer sendes i forseglet plastpose. 

Forbehold 
Vi tar forbehold om eventuell feil informasjon angående f.eks. pris, utgående artikler, sluttsalg, produktegenskaper og forsinket levering fra posten. 

Overdragelse 
Hvis det skjer en overdragelse av virksomheten, kommer vi til å meddele hvem som har overtatt brukeravtalen, rettighetene og/eller forpliktelsene etter overdragelsen gjennom en melding på nettstedet. Hvis vi overdrar brukeravtalen til en tredjepart, har denne rett til å tilby de samme eller lignende tjenester på en annen nettside. Har du spørsmål eller ideer? Ta gjerne kontakt.