5% rabatt på ditt første kjøp!

@

RFSU Power 10-pack

Gratis frakt.  Hvis du bestiller dette nå får du gratis frakt.

Finnes på lager. Bestiller du nå får du sannsynligvis bestillingen din allerede på onsdag

    % Multipriser   Prisønske
Våre multipriser - kjøp flere spar mer
1 stk. 129.00 kr/stk. = 129.00 kr
kr
@

RFSU Power er et kondom gjør skyddet sex bedre! Power gir økt glede og intense orgasmer gjennom sterkere ereksjon - men det finnes flere fordeler.

Det finnes mange som får slappere penis ved bruk av kondom . Er du en av dem du må du faktisk prøve RFSU Power. Det kan være løsningen på problemet. Fordelene stopper ikke der. Har du funnet veien hit selv om du er en av dem som har valgt bort sex med kondom bør du tenke deg om. Du må gi Power en sjanse! Fungerer den for deg slipper du jo problem som f.eks. klamydia og kan i stedet nyte av sikker sex.

Hemmeligheten bak Powers spesielle egenskaper er et middel som sitter på innsiden av kondomet . Denne middelet inneholder den spesielle aminosyren L-arginin .

RFSU Power har blitt forbrukertestet med gode resultater. Omtrent halvparten av de som var med på undersøkelsen synes at dette kondomet er bedre en kondomer de vanligvis bruker. Og like mange opplevde økt seksuell nytelse.

Kondomfolien følger samme standard som andre kondomer fra RFSU, med sin rektangulære form, men vi synes at denne er den stiligste med sin svarte base og røde glødende "Power - Maximize your sex" tekst.

Størrelse: 190 x 0,07 x 53 mm

 
Sammenligningspris Best før
12.90 kr/stk. 2017-09-01
Fraktmåte Kostnad Leveringstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. DHL Servicepoint 49 kr ** En dag
3. Posten Varubrev/Brev Gratis ** En dag

* Vi har lager i Bromma (Stockholm). Och här kan du hämta din order. Orders lagda före 11.00 kan hämtas samma dag efter 13.00 och orders lagda efter 13.00 kan hämtas samma dag efter 15.30 (vi har öppet till 17).

** Alltid gratis! Vi bjuder på frakten och skickar din order samma när du beställer före 15.00. Leveranstiden är normalt en dag men kan komma att förlängas p.g.a. transportbolagets leveransförseningar.