5% rabatt på ditt første kjøp!

@

Om Kondomkongen

Kondomkongen.no drives av selskapet Bonnevier Healthcare AB (556768-7461) og ble startet i 2004.

Det hele startet i en leilighet i Stockholm (Sverige). Jeg syntes tilførselen av kondomer på markedet var veldig elendig (les mer under forretningskonseptet nedenfor) og kjøpte en bokhylle som deretter ble fylt med en rekke kondomsorter. Merkene besto, slik jeg husker det uansett, av SOFT, Durex og RFSU. Jeg opprettet deretter en nettbutikk med funksjonene jeg anså som viktigst. Et enkelt kassaapparat og et enkelt navigasjonssystem.

Etter noen måneders markedsføring, både online og fysisk, begynte ordrene å komme og bevis på konseptet kunne sjekkes av. Nå, mange år senere, har vi flyttet lageret fire ganger og sitter nå på veldig mange kondomer i alle design og størrelser. Vi utvidet også tidlig med glidemidler og har i dag kanskje bredeste utvalg der også.

I dag jobber mange av oss på heltid med kondomer. Noen er ansatte i selskapet, andre jobber i partnerform eller som konsulenter. Våre kunder består av privatpersoner, selskaper, kommuner og fylkeskommuner. Vil du vite mer?
   - Zacharias Bonnevier, administrerende direktør og grunnlegger.

 Forretningskonsept

Vårt forretningskonsept er å tilby Norges største og beste utvalg til de beste prisene og med raskest mulig diskret levering. Det er ikke mange som vil spørre ekspeditøren i en vanlig butikk hvilken kondom han / hun synes passer. I tillegg er tilbudet svært begrenset. Målet vårt er at når kondomer kommer til å tenke, skal Kondomkungen.se være den første til å lande på tungen. For sikker kjøreglede™ ganske enkelt.

Vi selger også noen helserelaterte perifere produkter som glidemidler og kuler, samt grav- og eggløsningstester fra RFSU.

Vi samarbeider med festarrangører, ungdomsklinikker og fylkeskommuner. Kontakt oss gjerne hvis du er enten for et tilbud eller sponsorforespørsel om kondomer.

 Hvorfor Kondomkongen?

Vi er pionerer når det gjelder kondomsalg på nettet. Og våre tusenvis av fornøyde kunder garanterer sikkerhet i ditt valg av leverandør. I tillegg jobber vi mer enn heltid med dette og lytter til, og tilfredsstiller, hele tiden kundens behov i valg av produkter, tilbud og andre aktiviteter.

 Utvalget

Kondomkongens produkter er av høyeste kvalitet, og dette er produkter som vi tror du som kunde vil være fornøyd med. Produktene i Kondomkungens sortiment er også CE-merket, noe som garanterer at de oppfyller EUs grunnleggende helse-, miljø- og sikkerhetskrav.

Serien består for det meste av kjente merker som RFSU, Durex og Pasante. Hvis du vil kjøpe billige kondomer, er det også muligheter for bulkpakker (bulk).

Kondomkongen er et barnevennlig sted som lever opp til navnet sitt. Dette betyr at vi fokuserer 100% på kondomerelaterte produkter. Pornorelaterte produkter, som sexleketøy og sexfilmer, vil aldri bli funnet blant våre produktkategorier.

Har du et produkt du tror passer til vårt sortiment? Kontakt oss!

 Service

Kondomkongen tilbyr kundesupport på telefon mellom 10-15.30 (lunsj 12-13). Vi er også tilgjengelige for raske svar på kondomsupport@kondomkongen.no.

 Samarbeid

Vil du bli partner med Kondomkongen? Er du en seriøs festarrangør? Ta kontakt!

... for sikker kjøreglede™.

 Vennlig hilsen,
Kondomkongen